Με νέα επένδυση η Εντύπωσις ξεκινά την δραστηριότητά της στον τομέα της επιγραφοποιίας και της εκτύπωσης διαφημιστικών δώρων.

Ο διακριτικός τίτλος της εταιρείας αλλάζει και γίνεται Αdwin Διαφημιστική για τις υπηρεσίες που αφορούν την επικοινωνία & διαφήμιση  καιArtanews για τις υπηρεσίες που αφορούν την ανάπτυξη της ενημερωτικής σελίδας στο διαδίκτυο www.arta-news.gr. Η έδρα της επιχείρησης γίνεται επί των οδών Καμηλών 1 & Περιφερειακή Οδός Άρτας.  

Η Εντύπωσις γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της Διαφήμισης και των Γραφικών Τεχνών. Διάφορα event's, προωθητικές ενέργειες και κληρώσεις δώρων είναι το ευχαριστώ σε παλαιούς και νέους πελάτες της εταιρείας.

Η Εντύπωσις Επικοινωνίας & Διαφήμισης δημιουργεί το www.arta-news.gr ένα ενημερωτικό site που περιέχει τα νέα της Άρτας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η Εντύπωσις πιστοποιείται από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TUV AUSTRIA για το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009 στον τομέα παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνίας για την κάλυψη των αναγκών του Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Η εταιρεία γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τον Νομό της Άρτας και της Πρέβεζας των προσκλητηρίων Καβαλιέρος.

Παράλληλα με το www.arta-news.gr ξεκινά την λειτουργία του το www.clicknews.gr  όπου δραστηριοποιείται σε όλη την Βορειοδυτική Ελλάδα.

Η Επωνυμία της εταιρείας γίνεται Ματάτσης Κ. – Φώτης Μ. Ο.Ε. και ο διακριτικός τίτλος Εντύπωσις Επικοινωνίας & Διαφήμισης. Η εταιρεία μετακομίζει σε νέα σύγχρονα γραφεία επί των οδών Καμηλών & Μαξίμου Γραικού. Πλέον εκτός από δημιουργικές και διαφημιστικές υπηρεσίες η εταιρεία μπαίνει και στον κόσμο του internet, παρέχοντας υπηρεσίες δημιουργίας & φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς και προώθησης αυτών στο διαδίκτυο.

Η Εντύπωσις πιστοποιείται από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TUV AUSTRIA στον τομέα των Εκδόσεων – Εκτυπώσεων & Συναφών Δραστηριοτήτων με EN ISO 9001:2000.

Oι δύο εταίροι με μια μεγάλη επένδυση προχωρούν στην δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας Γραφικών Τεχνών και Εκτυπώσεων με την Επωνυμία Φώτης Μ. – Ματάτσης Κ. Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο Εντύπωσις. Η νέα εταιρεία έχει έδρα στην Περιφερειακή Οδό της Άρτας και σε ένα σύγχρονο χώρο 500 τ.μ. που περιλαμβάνει τους χώρους υποδοχής και εξυπηρέτησης των πελατών καθώς και τους χώρους της παραγωγής. 

To 1999 o Κώστας Ματάτσης ιδρύει το ατελιέ γραφικών τεχνών entιposis, στην περιοχή της Άρτας.

To 2000 o Μάνθος Φώτης αντιπροσωπεύει γνωστή διαφημιστική εταιρεία στην περιοχή της Άρτας.

To 2001 γίνεται συνένωση των δύο επιχειρήσεων με την επωνυμία Ματάτσης Κ. & Σια Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο Εντύπωσις. Τα γραφεία της νέας εταιρείας γίνονται στην Άρτα και επί της οδού Καμηλών 3. Η δραστηριότητα της νέας επιχείρησης περιλαμβάνει ολοκληρωμένες δημιουργικές και διαφημιστικές υπηρεσίες.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline