Η Εντύπωσις είναι μια εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο της Διαφήμησης, των Γραφικών Τεχνών και της Εκτύπωσης.  Έδρα της εταιρείας είναι η πόλη της Άρτας αλλά δραστηριοποιείται σε όλη την Βορειοδυτική Ελλάδα.

Η Εντύπωσις συνδυάζει τη πείρα και την άριστη γνώση των αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης και αναπτύσσεται καθημερινά πιο δυναμικά.

Read more

Μεθοδολογία

Υπάρχουν κάποια βασικά βήματα τα οποία πρέπει να περιλαμβάνονται στην ανάπτυξη, στο σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στην Εντύπωσις περιλαμβάνει:τη συγκέντρωση των στοιχείων, τον καθορισμό των στόχων, την χάραξη στρατηγικής – ιδέα, την επιλογή μέσων, την υλοποίηση της εκστρατείας και τέλος την αξιολόγηση αποτελεσμάτων

Read more

Επιχειρηματική Συγκρότηση

Η Εντύπωσις στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο στην Περιφερειακή Οδό στην πόλη της Άρτας. Το συνολικό εμβαδό των εγκαταστάσεων είναι 600 τ.μ. και χωρίζονται σε γραφεία διοίκησης, ατελιέ γραφικών τεχνών, αίθουσας συνεδριάσεων και χώρων παραγωγής.

Read more

Ολική ποιότητα-Πιστοποιήσεις

Η εταιρία μας, εφαρμόζει τις αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, μια έννοια που για εμάς αποτελεί τρόπο σκέψης και δράσης ταυτισμένη με την κουλτούρα μας.
Η καλλιέργεια της Ολικής Ποιότητας στηρίζεται στη διάδοση και
στον ενστερνισμό ορισμένων βασικών αξιών

Read more
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline